Red For Confident

I can't deny I'm really addict only with red , black and white color...  Kenyakinan bila tukar baju warna lain selain merah buat aku gelisah serba tak kena... makan tak kenyang , sukan tak berpeluh.. hari-hari terfikir masih ada yang kurang di sisi blog kesayangan aku nie.....
Selamat Tinggal baju Purple !! Padahal tak sampai setahun dengan baju purple nie digunakan..  Hukhuk.. Dengan langkah berani *padahal fikir 8-9 kali nak tukar ke tidak * daripada wajah soft purple , ala-ala manja nie....bertukar menjadi seperti ini :
How my new look dear ?? Hehe.. Tersenyum puas lepas edit... Walaupun header , footer nampak simple , macam tak ada idea nak olah gituh... huhu dan sebenarnya dengan body blog yang hanya di redecorate dengan design lama aku , tapi sangat berpuas hati ! :D Amanina cakap bila masuk sini dengan design baru nie  feeling romantic gtuh.. hehe .. For me the feeling more confident for the begin a new life in campus.. ^^ Yes.. Always red... Red.. and Red :)
Aku rasa design kali ini lebih ringan. betul ke? Ke aku yang perasan sorang-sorang ?? 


11 comments

  1. setuju dgn ape yg amanina ckp,memang romantik la blog nurrul skarang...

    ReplyDelete
  2. @Faeytynn Zayn Serius nampak romantik ke ?? Hehe.. Nurrul tak tahu dari mana datang elemen romantiknya tuh >_<

    ReplyDelete
  3. 'BAJU' ni lebih nampak matang ;)

    ReplyDelete
  4. @niena ramlan kan ?? Sebab tahap konfident Nurrul untuk merah memang tinggi.. bila dapat tukar balik ke baju warna merah nie.. suka sgt.. :)

    ReplyDelete
  5. Red! Nampak lebih berani & bergaya! Akak suka jer..And YES sangat cepat loading.. =)

    ReplyDelete
  6. nampak romantik lah..hahaha.. comelll :D suka ^_^ dengan salji2 tukan..hik3.. comel3

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Ooo..nurul peminat red-black-white la ya.. :)

    Urm..how's ur new look..urmm..overall, ok.. as long kita selesa dengan template baru, teruskan je. :)

    Lana rasa, template baru ni pun nampak lebih matang berbanding sblmnya ^_^ Maybe salji tu je kot nurul,hehehe.

    ReplyDelete
  8. warna terang membangkitkan mood pembaca :)kalau warna xterang rasa mcm suram je.hehe

    ReplyDelete
  9. KAK BUI LEBIH SUKA BLOG LAMA SBB PEPEL IS MY FEBERET KALER.^_^

    TP WAJAH BARU NI PUN OK JUGAK..MERAH MEMBARA..

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Dik..maaf ya akk komen kat sini.. pasal baju pa nak dibawa tu..akk jawab kat bahagian komen entry akk tu juga.. nnti nurul check kat sana ya.. Harap2 dptla overview skit ttgnya :)

    ReplyDelete
  11. Red lagi cantik kot. Lagi satu, pihak airasia ni sedang usha blog yang warna merah untuk jadikan sebagai blog dorang. Macam blog akak penmerah, dah jadi airasia official blog. Huntungggg~

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !