Assignment ACC 106

Santainya Ptdi2 yang ada dekat kampus UiTM Segamat ini.. Dengan aircond yang dingin.. Fuh , tenangnya nak buat group discussing ... Terkasima masa aku mula-mula masuk sini.... Cuma tak ada buku lagi lah dekat ptdi nie sebab masih baru...


Ayat paling famous bila buat kerja akaun.. Aku Punya Balance!! Jerit satu kelas , satu dewan , satu  kolej kalau boleh satu kampus.. HAHA :) Nampak tak teruja dan gembira bagipelajar macam aku yang tak ada basic akaun yang terkejut dengan subjek ini.... lalala

Kepada pelajar ACC106 yang nak buat guide / example untuk menyiapkan assignment korunk ala-ala assignment aku nie boleh pergi dekat link ini  : Sample assignment Acc106

Thank you so much buat ahli group aku yang bagi kerjasama tanpa ada alasan.. heeee
Alhamdulillah.. Akhirnya selepas dengan keseibukan dalam seminggu yang lepas tak menyempat nak buat assignment akaun yang boleh tahan mencabarnya... Dapat juga group aku siapkan kerja ini.. Fuhh !! Lega semua dapat balik ke rumah sambut merdeka... Huhuhu >_<
Khamis depan 5 hb nak pergi interview spa untuk Nursing.. ada siapa-siapa yang boleh bagi tips masa interview ?? Help me sebab tak pernah ada pengalaman lagi..


Dtrans Dinner | Masquerade

 Persiapan -
Malam punya story :(






Sinar Syawal Sektor B
























First time buat aku yang tak pernah pergi asrama untuk hadapi keadaan seperti ini.... Makan malam kononnya ramai-ramai gtuh... Huhuhuuu.. Jakun tak jakun lah enjoy buat persiapan tapi... Hurm , so sad jadi sebagai sebahagian penganjur tak dapat makan.. Mungkin bukan rezeki aku untuk makan mihoon sup malam ini :"(..
Ada jemputan khas artis Chot XOXO .. Aku pun tak perasan dia.. haha.. Masa nak kemas dalam  pukul 12.30pm baru aku nampak dia.. Masa tuh tak ingat apa.. cuma nak kemaskan aja lobby baiduri ini.. bagi clear...

Salam Aidilfitri 2013

Maaf Jika ada salah dan Silap dari Kami , SAMIQA....
Mood raya tak ada... Esok nak balik Kolej daa !! -_-



Nuffnang | CPUV ke-3 Jun Julai

Terima kasih Encik Nuffnang bagi BE even sikit dapat tapi still ada.... Dengan blog yang dah jarang diupdate.. lalala... Terima kasih juga kepada bloggers yang sudi singgah teratak buruk hamba ini... dan kepada yang sudi tambahkan duit pada Nuffnang akaun aku... Syukran ya Siddiq.. :)

Maaf , ke mood an blogging sudah kurang sejak sambung belajar.. Nak lebih Fokus... Lebih Tough.. Kena lebih Usaha... Doakan Kejayaan aku yer.. ^^