Ramadhan Jangan Pergi......


Pejam celik pejam celik, tinggal beberapa hari saja lagi kita akan menyambut Syawal.... Ya Allah, betapa pantasnya masa berlalu, panjangkanlah lagi hari bulan Ramadhan ini... Sungguh ku merasa manisnya keberkatan yang ada dalam bulan ini... Aku tak pasti adakah aku kan bertemu dengannya lagi pada akan datang... Masih banyak kekurangan yang belum aku perbaiki.... Ramadhan, jangan pergi..
Sedihnya untuk meninggalkan bulan Ramadhan... Adakah aku akan tabah sebagaimana tabahnya aku dalam Ramadhan kali ini ?? Ya Allah, kuatkanlah daku....
Semoga ada sinar bahagia kelak buatku menghadapi segala dugaan , ujian dan cabaran dariNya..
Peliharalah aku dari kemurkaanMu, semoga kita mendapat berkat bulan yang mulia ini.. :)
Selamat Berpuasa, Nurrul mohon maaf zahir dan batin sekiranya tersalah kata, terguris hati dan ter apa2 yang tidak disengajakan... :)


UiTM Johor Campus Pasir Gudang

Welcome to our new UiTM Johor Campus Pasir Gudang..
Entry kali ini penuh dengan santapan gambar... ^^
UiTM Dihatiku, banggunan Hep/Hea tersergam indah dan jauh dari pelajar, naik bukit untuk ke sana... ^^ Sebelah kiri bangggunan Dewan Kuliah dan kanan pula ialah Perpustakaan Tun Dr Ismail (PTDI)Pusat islam yang terletak di tengah-tengah yang kelilingnya adalah banggunan kolej lelaki , kolej perempuan, Kafeteria pelajar dan banggunan Unit Kokorikulum.
Gambar isi dalam rumah ... 1 rumah ada 4 bilik... 1 bilik 2 orang.. ^^
Nak info lebih lanjut pasal kampus UiTM Pasir Gudang??? Boleh baca dekat laman web UiTMPG -->http://pasirgudang.uitm.edu.my/v1/