Final Project From Arabic Student Sem 1

Mata macam panda sudah ! Tak tidur seharian dan stay up malam siapkan / mengedit video + letak subtitle untuk Assigment video Arab. Esok hari kuliah pastu ada quiz ELC dan MAT k. pagi pula tuh.. Ouh , pusing ini kepala !  Lepas ini geng nak buat kerja macam ini, tolong  jangan last minute okey ? Kasihan lah dekat aku nie yang nak edit nie.. O_O
Tapi apa-apa pun , terima kasih atas kerjasama geng even still ada yang tak tepati masa kita berjumpa.. Next time please manage semua tuh.. jangan orang tunggu kita.. Respect orang lain juga.. :) Alhamdulillah.. Akhirnya project last Arabic Language Communicative telah selamat di submitted ! Harap-harap Uztaz terima dan bagi markah terbaik buat geng ! ^_^ 



Dalam banyak assignment dari course lain..inilah yang paling banyak makan banyak uji kesabaran , masa bla bla bla... Aku sebagai Ummi / Ibu dalam cerita Usrati Saidah ini.. Video kami dalam 14 minit.. Nak upload dekat sini macam malas sangat.. Sebab kami punya filem private !! HAHA .. hanya bisa ditayangkan kepada lecture.. *ceh ayat poyo giler*
Oh , cepat dan pantasnya masa berlalu tak rasa dan nak sem 2.. berakhir sudah  kuliah Sem 1 , minggu depan dah start dengan Final Test Sem 1 .. Wish me luck and pray for me.. :)


3 comments

  1. bersabarlah hadapinya..orang yang sabar akan dapat yang terbaik.all the best for your exam ya.

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !