Arabic Video Sem 2

Last Assignment untuk Sem 2 di UiTM Segamat sebelum menjelang final exam sem 2. Jangka masa yang diberikan untuk task ini hanya 2 minggu.. Pening kepala... Nak buat skrip lagi, nak translate ke bahasa arab, lepas tuh yang paling makan masa yang sangat banyak ialah shooting ! 
Ya Allah, sepanjang 2 minggu tuh hanya Allah yang tahu betapa kami sekelas semua penat , bersekang mata sampai pukul 4pagi sepanjang seminggu untuk buat video ini.. Sangat mencabar untuk kali ini, kami tidak dibenarkan untuk shoot di tempat kawasan daerah Segamat. Kiranya kena keluar dari daerah itu..

Sebelum memulakan projek ini, banyak sangat masalah yang timbul, disebabkan beberapa hal kumpulan lama pada Sem 1 dibubarkan dan bertukar-tukar ahli. Alhamdulillah kumpulan baru yang terdiri daripada Ahmad Syazani (Ajaa), Azahari, Zalikha, Fatin dan Aku dapat bekerjasama dengan baik.  
Yang lagi seronok, kali ini aku edit blog tidak keseorangan.. Ada mereka semua yang menemani. Plus dapat bergerak bersama-sama Ajaa untuk siapkan sebuah video. Aku letak Subtitle , Ajaa dan lain-lain edit full video bersama-sama... Hari-hari kami tidur lambat. Alhamdulillah segalanya siap... Baru lah lega nak buat revision untuk final exam.. ^^
Terima kasih kepada semua yg terlibat dalam proses menyiapkan video arab ini secara langsung atau pun tidak ..  : * Shafiq Camie dan SyAzzan Jamaluddin . * Ahli-ahli kumpulan. Ahmad Syazani , Azahari , Fatin dan Zalikha. 
( Seronok sangat bekerja dengan korunk, terima kasih.. korunk memang best walaupun selalu ada dikalangan kita yg selalu kena jadi bahan oleh TUAN DIRECTOR 


1 comment

  1. oh student uitm segamat juga ke? Sy alumni uitm segamat...uish rindu kat kampus segamat...dah 3 tahun tinggalkan uitm segamat.

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !