Bahaya Tidur Malam Keadaan Lampu Menyala

We Share Because We Care :') 
How about you ?


5 comments

  1. Takut pulak kakak bila baca ini sebab kakak ni bila abang outstation semua lampu di rumah kakak on termasuk lampu bilik masa tidur.. kakak ni penakut..

    ReplyDelete
  2. Rumet sy slalu tido tak tutup lampu..pdahal dia yang last tido..nak kata study pn tidak..huhu..streess! bgun pagi tu mesti sakit mata n kpala. kena share post ni dkt dia..hehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. Salam, betul2 sy setuju...tp kadang2 terbukak jugak lampu, lagi2 kalau malam tu baru lepas tgk citer hantu..hahaha

    ReplyDelete
  4. @DilaMilin Sama sahaja dgn sy .. Roommates sy jenis suka study tengah2 mlm, n then siang2 membuta smpai ke tgahari.. sy pulak yg sakit hati.. Yelah study malam sekejap then tidoq.. mmg tak suka tutop lampu..

    *Actually tidur dlm keadaan gelap membantu prosess badan kita untuk berehat... sgt2.. bandingkan bila kita sehari kita tidu dlm keadaan terang dgn seahri kita dlm keadaan terang.. Mmg ada beza yg bdn kita rasa.. :)

    ReplyDelete
  5. @Kakzakie pakai lampu tidoq kecik kak.. its better.. :')

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !