Disclaimer

Disclaimer for Nurrul Hazieqah 
If you require any more information or have any questions about my site's disclaimer, please feel free to contact us by email at nurrulqaqa@gmail.com
Blog Nurrul Hazieqah adalah hak milik peribadi. Sebarang pandangan atau pendapat yang ada di dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan milik admin blog semata-mata dan tidak mewakili orang lain, institusi atau organisasi, boleh atau tidak boleh dikaitkan dengan sifat profesional atau peribadi, melainkan jika dinyatakan secara jelas.

Sebarang pandangan atau pendapat tidak bertujuan untuk menghina mana-mana agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, atau individu.

Semua kandungan yang disediakan di blog Nurrul Hazieqah ini adalah untuk tujuan berkongsi maklumat, pengalaman dan pandangan sahaja.  Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kesilapan atau kekurangan dalam maklumat ini atau untuk adanya maklumat ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini.

Komen
Komen adalah dialu-alukan. Walau bagaimanapun, Admin blog berhak mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog Nurrul Hazieqah ini tanpa notis kepada:

➤ Komen disifatkan sebagai spam atau spam dipersoalkan.
➤ Komen termasuk kata-kata yang kotor.
➤ Komen yang mengandungi bahasa atau konsep yang boleh menyakitkan hati.
➤ Komen yang mengandungi ucapan benci
➤ Komen yang mengandungi ancaman yang boleh dipercayai
➤ Komen berniat melakukan serangan langsung kepada individu atau kumpulan.
Admin blog tidak bertanggungjawab untuk kandungan dalam komen.


Disclaimer Blog Nurrul Hazieqah ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa.