Tutorial : Put IP Address

Salam semua ! 
Tuto ini kepada sesiapa yang nak tahu IP Number diowang , :)
 kalau pergi mana-mana blog pun tetap inilah nombornya , setiap seorang berbeza taw
 nombornya dan hanya kita yang boleh lihat IP number kita :")
Jom Mulakan ..
1. Design --> Add A gadget --> Html/JavaScript
2. Copy code di bawah dan paste dekat gadget tadi..
<center><!--Beginning of IP Script--> Your <a href="http://www.whatsmyip.us" style="color:black;"><b>IP number</b></a> is : <script type="text/javascript" src="http://www.whatsmyip.us/showipsimple.php"> </script>
<!--End of IP Script-->Word 
</center>

 EDIT 
ABC : Tukar dengan ayat korunk :")
3. Save ! you done :")
Sekarang dah tahu kan IP number masing-masing ? ? :")


2 comments

  1. Oh kiranya yg dia tgh show dkt your blog ni is my IP number?
    or is it yours?

    ReplyDelete
  2. @Everything's Everythings Nombor Ip kamu lah.. :") hanya kita yang boleh lihat IP number kita :")

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !