Hari Graduasi Pelajar SPM & STPM 2012

Salam dan hye semua ! 
Sebelum rasa memory ini lupa untuk dicoret dalam blog ini...
Maka diceritakan sebuah kisah tentang sebuah persahabatan di sekolah menegah...
*Aduhh ! merepek2.. maaf tak tahu nak karang mula tang mana -.-*

Sekolah aku cerewet sikit... ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi untuk layak menerima 
sijil Graduasi ini... Antaranya ialah.. 90 % kedatangan ke sekolah ,50% datang kelas 
tambahan dan berkelakuan baik... Fuhh ! ! Nasib aku layak.. meowww ~_~
Belakang dari kiri : Alif,Rizal,Daus,Syahmi,Ibrahim,Haziq.
Tengah : Aku,Fazira,Ipah,Nazira,Jedah,Suhana,Priya,Syafika,Ecah,Anis,Mimi,Izzah,Azura.
Hadapan : Atul,Sharmimi,Mox,Nadia,Rabiah,Quratul,Najwa,Amira dan Fazrin.
Raptai Majlis Graduasi diadakan pada 31 Oct . Nasib buat dekat dewan terbuka.. ^_6
Lepas raptai kami pose nie semua budak 5 Amanah Batch 1995 . ada juga yang tak masuk
semua.. geram ajee... haha.. tengok kumbang kelas nie ada 8 orang aje... Apa mana lagi
 2 orang  ? ? dah terbang melayang balik dah .. hehe
Sebelum raptai bermula kami kena siapkan @ susun meja kerusi dekat dewan peperiksaan...
Time nie rasa hati fuhhh , betul-betul haru-biru.... nak SPM dah ? errkk  :"/
Sempat juga aku posing dengan besties kesayangan aku :"D Lup air mata -_-
Pada hari Majlis Graduasi Pelajar (1 Nov 2012)..
Hahahaaa , time pakai baju jubah nie aku tak ada , balik sudah.. tiba-tiba mood batin aku tak
berapa nak stabil.. nak marah @ mengamuk aje.. jadi aku putuskan untuk pulang ke rumah...
Maaff yer kawan.. :") Rugi tak ada gambar aku pakai jubah...
Ehhh , ada juga gambar pakai jubah.. okeyh , abaikan budak yang pakai tudung tuh...
dia sememangnya kaku bila jumpa dengan lensa O_O

Tahun Terakhir di Bangku sekolah ?? Seakan tidak Percaya !


9 comments

  1. Tahniah ! Abis spm masuk alam dewasa dah. hikhik

    ReplyDelete
  2. skolah akak xde pun majlis graduasi.. jeles meyhh.. tahniah ye dpt grad.. hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah, lepas nie graduasi diploma/Degree pulak ye

    ReplyDelete
  4. uits.. ada 8 org kumbang je. tak pe at least ada kan. kumbangkan penyeri bunga..

    Come & join my GA

    ReplyDelete
  5. wiwit,teringat zaman graduate akak kt mrsm dulu...

    ReplyDelete
  6. bestnye...edy time grad spm takde jubah pon.stpm je ade.huuhuh

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !