Final Exam Sem 2

Keptusan Final Exam UiTM Sem 2 buat aku dah keluar pada 9 May 2014. Kali ini memang betul-betul dupp dappp dupp dapp menunggu keputusan.. Terlebih awal aku menunggu dekat depan laptop.. Hehe Dalam pukul 9 pagi baru boleh tengok dan ini hasilnya...
Alhamdulillah, itu aja yang mampu ucapkan bila tak ada kena repeat mana-mana paper. walaupun ada subjek yang memang cuckup-cukup makan aja lulusnya... Guest what ? Target untuk dapat Dean List Every Semester tak kesampaian.. Okey itu sangat menyedihkan.. Memang aku dah agak sangat-sangat result untu ELC (Reading ) akan dapat Gred C, memandangkan carry mark aku sangat rendah.. Aku sangat risau dan kerisauan itu telah dibuktikan dengan gred C... :(
Sem 3 yang akan datang lagi mencabar, lagi-lagi subjek ELC (Writing)... Dah  lama tinggalkan mengarang dalam English selepas SPM 2012 yang lalu.. Komfirm tonggang terbalik Grammar , sentences bla bla bla..... Ada siapa-siapa yang nak ajar kan aku ? Macam nak kena ambil kelas tuisyen balik aja nie.... 


2 comments

  1. congratulation kak :)
    semoga nanti dapat lagi2 elok :) amin :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !