Pre-Graduation Night and Dinner D'trans Society Jun-Oct 2014

Date : 16 September 2014
Venue : Ballroom, Amansari Resort
Time : 8:30pm until 11:30pm
Theme : Ballroom dress !

Barisan Belakang : Iqbal, Hairi, Akmal, Haziq, Syamil (black) Paan, Ikmal(Bobby) Afif
Barisan hadapan : Hakeem, Suffi, Kak Dell, Miss Azlina, Kak Astra, Kak Bib, Izzah dan aku.. Yang peganga monopod tuh namanya Shahrizal (Apek)
Exco-exco D'trans Society yang telah bertungkus lumus memastikan Event ini berjalan dengan lancar.. :)


Acah-acah jee ambil gambar masa ini, aku rasa dalam sejuta gambar diorang baru dua tiga kali ada gambar aku... Aku tak suka bergambar... sobsob...
Setiap exco-exco mempunyai bahagian masing-masing dalam melancarkan majlis ini, aku pun baru saja join exco Dtrans Sem ini, dan aku ditugaskan oleh ketua projek Apek untuk menguruskan bahagian decoration. Bekerjasama oleh Haziq dan juga Hairi. Jadi inilah bahagian decoration kami bertiga; phptobooth Corner !!

Kain langsir mak terpaksa dipotong dua bagi memenuhkan dan menyaluti dinding hitam tuh.. kui3.. >_<
Act, aku tak suka ada bunga-bunga bagai, jadi tukar bunga letak kipas.. Omey tak ?


Prop photobooth, rasa buat macam siket saja, separuh pada aku separuh lagi pada Haziq dan Hairi, sekali gabung... Penuh and melimpah-limpah sebalang... Hahaha lawak gilak !! :P
Kami pulang jejak dalam pukul 1 pagi... Fuhh, balik rumah aku rasa badan tak sihat.. Okey, mungkinkah ini jajan untuk deman final exam ?? harap, dapat perform dalam final exam.. Doakan yer dapat result tip top untuk semester 3 ini dengan Dean List result... Amin... Dean List,I 'am catching you !!!



2 comments

  1. Salam, wahh nampak jimat, sbb semua ala2 DIY gitu~ nice..malam pra graduan mmg malam yg sgt best, haha :D

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !