Nafas Baru

Assalamualikum dan selamat pagi.
Ahakkz, semangat betul Nurrul update pagi2 ni.  ada yang tak yang tak tidur lagi ke ?? Moh jadi kawan burung hantu dengan Nurrul moh lah kita :) Demi untuk blog kesayangan Nurrul yang selalu ada tika sakit dan suka juga buat sahabat-sahabat maya Nurrul yang sentiasa support membuatkan semangat untuk terus terus bangkit dari kemalasan menjenguknya. - Senyum sendiri -

Buat yang masih setia mengunjungi disini, TERIMA KASIH sangat2, *peluk sikit yg perempuan* :P lelaki kita Sengih aje. HAHA . Jadi, apa yang nafas barunya ? Siapa ada nampak kambing lalu dekat blog Nurrul ni ?? Haa, tak ada. okey tak pe sebab bukan kambing tu pun nak kita ceritkan, HAHA .

APA YANG BERUBAH ??
Jeng .. Jengg .. Jenggg
.
.
.
.
Tara !!!! 
Clean Responsive Template
Blog ku dengan nafas baru dengan azam berblogg yang mesti kita buat inikalilah ! ◕‿◕ kakakka . berangan lebih. Apa special design kali ini ?? Hasil telaahan dari kawan-kawan blogger nurrul tukar template Blog responsive design, yelah teringin juga seo engine search google tinggi macam blogger femes emes /berangan tinggi tapi habuk blog huhuhu/ . Design kali ini nampak macam best aje, macam mudah aje, macam simple malas habis yang penting nak kekalkan loading bloggg itu yang penting dikira utama.

Apa komen korunk dengan design baru blog Nurrul ni ? komen jujur nanti kita bagi coki-coki punya plastik :P
Hmm, header tu ala-ala transformer kan ?  Nampak ganas gituh tulisannya tapi tiba-tiba tepi tu ada rerama molek. tu nak tunjuk banyak makna. korunk tahu tak . hihihi /sebenarnya kita dah suka sangat buat design yang simple mimple. sebab header aje pun/ lagipun biar orang masuk aje blog ni tahu ini belogg Nurrul yang punya. Eh rasa seronok pulak membebel pagi-pagi buta ini. hahaha. Okeylah. itu aje. Korunk share taw apa yang korunk rasa pasal belog ini. Terima KASIH. ^_^



3 comments

  1. wahhh betul2 bernafas baru ni. simple & naiss (y)!

    ReplyDelete
  2. Cantik lah template baru ni. Pemilihan warna pun ngammm, jelesnyaa..hahaha blog sendiri hitam putih je :'(

    ReplyDelete
  3. Hai Nurul! tq singgah blog akak.. akak ingat lagi awak.. hehe.. wah! makin cantik blog.. header nice! ^_^

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !