Berendam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ! ! 
Weeweett , dah lama niat di hati nak ajak cik boyfie pergi pantai di Balau untuk merendamkan badannya kerana ada terdapat haiwan seperti Fungus yang telah memakan kulit putih gebu boyfie nie.. Kecian bila tengok... Gatal-gatal pun satu hal juga... 

Danish Hamizi Berendam

Haduiii , nak letak gambar dekat sini. Oppss bahaya ! ! Berjangkit dekat korunk madah payahnya pulak.. hehe :p So letak gambarkitaowg yang melihat keindahan pantai.... Serius dah lama tak pergi pantai...Naik pening aku tengok ombak , baru aku teringan yang aku nie  "mabuk ombak" ada yang spesies dengan aku tak ? ? Hewhew

Danish Hamizi Berendam kuak lentang
See ? betapa seronoknya Boyfie mandi dekat aliran air sungai... berendam dekat air masin kejap ajee , lepas tuh pergi dekat sungai yang berdekatan memandangkan airnya  cetek , Boleh lah si Boyfie buat aksi kuak lentang ! ! HAHA :O Result SPM dah dekat weii, main2 lagi.. HAHA. Apa2 pun doakan aku dapat result yang cemerlang dalam SPM  2012. Semoga aku dapat sambung pelajaran ke IPTA :D Amin.
Cukup lah sampai di sini dulu... Apa-apa pun mata sangat penat even tak mandi kena angin bertiup sempoi-sempoi bahasa aja padahal nyeee pun. Ini Semua Poyo...... Gelap ! :S


3 comments

  1. wah. syok tu mandi air sungai. kami pun lama dah tak mandi. hehe

    ReplyDelete
  2. pantai pantai! saya suka pantai, haha. syoknya bermandi manda :P

    ReplyDelete
  3. release tension tgk pic2 happiness mcm ni


    rindu lak rasa vacancy

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !