Hantar Borang IPTA

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera !!
Dengan Lafaz bismillah , aku tekan button " Sah dan Hantar " untuk borang 
pemohonan Kemasukan Pelajar Bagi Sesi 2013 / 2014 IPTA lepasan SPM / STPM...
Ada siapa-siapa yang belum mohon , baik isi cepat-cepat sebelum tarikh tutup
pemohonan pada 15 April 2013 ,Mohon disini http://upu.mohe.gov.my/ 

Actually , bila tanya banyak pilihan , aku jadi keliru juga... Yelah... Bidang yang aku
minat memang satu aje , apa ekk ? ? Cuba Korunk teka ? ? Hehe ^^ Mm , oleh sebab
hari tuh aku ada buat ujian kelayakan untuk jurusan apa , dekat situh jadi panduan 
buat aku mengisi borang ini ..... Takpe , at least isi dulu , layak tak layak tunggu
result SPM /STPM keluar nohh , tak lama dah , tinggal sebulan saja lagi..
Taraa , inilah jurusan-jurusan yang aku pilih , ada juga confident , kadang2 tak 
juga..tapi its okeyh , insya'Allah semuanya baik-baik belaka... ^^ Ramai
 yang cakap result keluar bulan 3 , 22 haribulan..  Errkk , tak pastilah
 semua tuh.. Tunggu jer ramai-ramai pengumuman keputusan
 peperiksaan SPM... Cuak weiiiii... -.-
Alhamdulillah , tadi belajar kereta di jalan raya , dah tak mati enjin dah , dapat step sudah , hahai tak sabar rasanya nak QTI dan JPJ kereta.. ^^ Harap dapat habiskan bulan 2 nie , motor aku buat bulan 3 , kena cukupkan 4 kali belajar motor... Yeahh !! Lamanya.. takpe Nurrul sabar !! :D
Apa Jurusan yang dipilih untuk Ke IPTA bagi korunk ? ?


10 comments

  1. wahh. saya mostly pilih accounting ngan management ^^

    ReplyDelete
  2. gudluck sys , semoga dapat apa yang diimpikan :)
    wahh ! da amek lesen kereta . gudluck again xD

    ReplyDelete
  3. in sha Allah.. semoga yg diminta nurul akan dapat dan dipermudahkn.. aminn.. =))

    ReplyDelete
  4. @SyeeraFera Tak minat account.. hehe dan memang Nurrul tak ambil subjek tuh.. hihi :O

    ReplyDelete
  5. saya tak mohon lagi ni. hmm no pin dah beli tapi niatnya nak mohon lepas dapat result. hihi

    ReplyDelete
  6. @Amanina Saya ingat nak buat mcm tuh... tapi takut nanti ada perkara yg tak menizinkan nak buat semua th.. jadi sy isi dulu... at least dah ada data...

    Lepas dapat result , boleh kemaskini semula.. ^^

    ReplyDelete
  7. owh. adik hana dah isi dah ipta ni. dia ambik berkaitan dengan sains. apa benda tah.hehe

    ReplyDelete
  8. gud luck ! insyaallah ada rezeki semoga dipermudahkan semua.aminnn..

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !