Ragam Anak Buahku #2

Semasa solat Maghrib secara berjemaah .. Aku lepak dibahagian ruang tamu sambil jaga Dina dan Damia.. Dari jauh aku perhatikan juga gelagat abang Danish nieh... Ehh senyap aje..rupa-rupanya Danish tengah sama-sama solat.. hehe , Chumeil sangat masa danish ikut semua gerak geri atok ki dan atok mak yang ada dalam solat ..

Masa aku nak snap gambar nie , dia boleh bersuara pulak " Atehhh , ambil gambar anish shayang lah , ambil gambar nieh.. anish shayang " Aku nak tergelak bila selepas takbir sepatutnya rukuk , Danish terus sujud lepas tuh dia buat muka pelik .. Inilah first time Danish ikut orang solat , tak macam selalu , kalau orang solat dia akan kacau masuk bawah kain pelikat Da'dy dia terutamanya.. hehhee... 

Irdina , Pantang nampak lensa or kata nak ambil gambar pantas aja mata Dina mencari kamera man/woman.. Haha , Saja aje buat Mak Teh geram.. Pulak tuh Dina senyum.. Plus geram nya !!

Damia , tak lama lagi cukup dah 2 bulan , 14/3 nie , cepatnya masa pantas berlalu.. Dah besar sudah damia nie.. Chumeil pulak tuh.. Pagi tadi , dah mula nak main-main.. Letak dekat dalam bounces net sementara tunggu Mu'my makan , Damia mula nak bercakap-cakap pulak.. bila kita layan cakap dia.. mboi.. Ramah juga Damia nie.. hehe.. Geram-geram !!
Bulan nie bulan depan penuh lah rumah aku nie.. lepas tuh tak tahu lah.. Btw , enjoy selagi mereka sedang bersama aku.. hehe ^^ , JPJ kereta 26 Feb 2012 nie.. Err , Serammm !! Harap semuanya berjalan dengan lancar.. Doakan yer.. :D


3 comments

  1. Ahaa kecik2 dah ikut org solat . Inshaallah bila dah besar dia jd budak baik ;) btw, suke tgok irdina tu . comel ^^ [i-love-kids]

    ReplyDelete
  2. @Aleeza Zailan Harap2 nya macam tulah.. anak yg soleh / solehah.. ^^

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !