Ragam Anak Buahku #1

Kepenatan tidur , paksa mata tak mahu tidur ... pau untuk beli lampu suluh baru nak tidur... lalala sabar jelah dengan danish nieh.. dengan makcik2 dia tak dapat tidur....
Dina , wahh !! tak lama lagi dapat adik dah , baru dapat berita semalam ibu dina cakap mengandung... Patutlah kakak Dina nie pandai bawa diri ... Tengok bukan kemain dina tengok cerita monster inc ibu buat kerja pun mudah.. pasang moie nie comfirm semua kerja boleh jalan.. :P



5 comments

  1. Alolo, letih sangat ke Danish sampai ternganga tdo.. Heheh.. Pandai Dina tengok movie.. =)

    ReplyDelete
  2. Hai Nurrul!

    SIAPA YANG BOLEH MAKAN KOLAGEN RUMPAI LAUT ASLI:

    -> Wanita dan lelaki

    -> Ibu mengandung (untuk kandungan 4 bulan ke atas sahaja) ~ kulit bayi jadi cantik, putih, dan halus. Ibu akan berasa lebih bertenaga dan tidak mudah letih

    -> Ibu yang menyusukan bayi (dengan syarat tidak boleh ambil lebih dari 5gm sehari kerana kandungan iron adalah tinggi)

    -> Kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas. =)


    So, Nurrul pun boleh makan.. Jangan risau.. =)

    ReplyDelete
  3. alolo comel je . hehe , budak kecik pon pandai bawa diri

    ReplyDelete
  4. masa kecik ni la kan larat nk layan dorg, dah besar nnti dah ade kawan mane blh nk spend macam mcm skng kan.

    sis, lawa la blog. buat sendiri eh?

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !