Element For Photoshop

Mesti ramai blogger yang dah tahu , tapi aku nak share untuk new blogger yang sedang gasak nak mencantikkan blog mereka seperti blogger lain yang mempunyai kekemasan blog mereka yang tersendiri.. Contohnya : Frame yang comel di header , mohon korunk godeh2 link dibawah untuk edit blog's stuff korunk :)


Ada lagi yang lain-lain ? Meyh kita share sama-sama dekat sini :")

4 comments

  1. gud.. need it.. hehe.. thanks ^^

    ReplyDelete
  2. tak reti nak guna Photoshop.. dahlah takleh install even dah banyak kali download :(

    ReplyDelete
  3. Thank you bagi link. Akak pun tengah mencari brushes comel2 untuk header. ^^

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !