Induksi Dtrans Society Sem 1

Mula-mula bila dapat berita yang budak Transport Part 1 ada program hari Jumaat till Sabtu petang.. Huh ! Cehh , mulalah mengeluh.. tapi cuti hujung minggu pun tak ada apa-apa yang nak dilakukan dengan roommate semua balik tinggalkan aku sorang-sorang dalam bilik tuh.. Just Enjoy Join This Program !  ^^

Pukul 3ptg kami berkumpul ikut kumpulan yang diberikan.. Then , kena bincang Nama Kumpulan,Logo,Misi dan Visi.[ Ewahh , teringat masa orientasi sekolah dulu lah sama aja ] masa yang diberikan hanya 1 jam.. Kial nak berfikir tapi dah diberikan tugas pada ahli.. Nama kumpulan berdasarkan Adi Wira yang ada dekat dunia nie..
So kami memilih nama TransMan !

IRON IQA , itu aku punya ! hee , Ehh , kata TransMan .. Kenapa ada Iron ?? Act , aku dah tulis nama Iron untuk setiap ahli dalam kumpulan atas kad manila warna kuning yang diberikan.. Datang pula urusetia cakap dah ada group yang menggunakan IronMan sebagai nama kumpulan diowang.. Pantasnya dengan bantuan PM Arif selaku Fasilitator kami , Tukar nama jadi TransMan , Trans -> Kami budak Transport... Man -> Ambil ayat Belakang Iron Man tuh.. hehe :P
Aktiviti yang paling aku suka : Fashion Show : Wakil seorang lelaki perempuan setiap kumpulan... Lelaki pakai baju perempuan .. Perempuan pakai baju lelaki..

Hebaq tak ? Atas meja aja model ini punya show off dress ^^
Antara Model Popular lagi Hot ^_^

Kumpulan 8 : Fasilitator PM Arif dan PM Zulaikha . Abe@Faris , Acap , Mimi , Topex , Ayu , Ayza , Aku.. Awesome tak model kitaorang ?? Hehe
Seriously Program Induksi ini sangat best cuma masa tak lama macam MDS , kalau tidak lagi syokk , Sepatutnya ada Family Day-- Sport Day of Dtrans Society .. Disebabkan Jerebu.. so hanya aktiviti indoor yang kami lakukan.. Family day tunggu Jerebu pulih.. :)


5 comments

  1. hahahaha. perempuan yang lukis misai tu comel muka dia.hahaha

    ReplyDelete
  2. Haha..kiut gile. nape la mase jadi fasi dulu tak terfikir pasal ni..

    ReplyDelete
  3. Hahaha~ serius kelakar lelaki pakai macam perempuan. Haha~

    ReplyDelete
  4. hahaha lucu sgt nama transman ;D

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !