Program Structure Diploma in Business Studies (Transport) BM117

Dalam surat tawaran Uitm yang aku dapat dengan diploma Business Transport yang mengambil masa 3 tahun untuk sesi pembelajaran ini... Kak Ara cakap yang sekarang ini kan ada dip 2 tahun setengah aja. Aku pun berharap hal yang sama.. Tak sangka masa perjumpaan dengan KP Business Management UiTM Segamat yang mengatakan kursus ini hanya mengambil masa dalam 2 tahun setengah (5 Semester) .. 
Kiranya Batch kami (Jun 2013) semua diploma hanya 2 tahun setengah .. \\ tak silap aku lah untuk kos yang ada dekat Uitm Segamat tuh kebanyakan 2 tahun setengah aja // Tapi subjek untuk setiap 1 sem tuh memang cukup mencabar lah... :

Amacam ? Siapa-siapa yang dah graduated untuk Diploma in Business Studies (Transport) BM117 .... Meyhh bagi chek ayat-ayat perangsang semangat nieh.. Cek cuak !! :'@ Yang lain-lain juga sama.. I really Need it ! ^^


9 comments

  1. jangan risau la..tak kan nak patah balik..huhu..dah separuh jalan tu..hehe..all the best..kena kuat yea.. ^^

    ReplyDelete
  2. @Nana Liena Hmm , permulaan yang sangat mencabar juga buat Nurrul.. tapi akan dikuatkan hati ini dari semasa ke semasa.. dengan persekitaran belajar yang baru... ^^ Fighting !!

    ReplyDelete
  3. mula2 mmg mencabar 'sikit'..hehe..nanti lepas dah dapat geng sekepala, semua mmg rasa sekejap ja masa berlalu..keep fighting.. :)

    ReplyDelete
  4. good luck dear..Insya Allah,segalanya akan berjalan lancar,n grad dgn pointer yg cemerlng..:)

    ReplyDelete
  5. dua tahun setengah? bagus la tu :D jimat masa nak sambung degree ^^

    ReplyDelete
  6. Untung la 2 tahun setengah je. Akak dulu diploma 3 tahun. Sambung degree baru dapat 2 tahun setengah. Huhu~

    ReplyDelete
  7. hai. boleh saya tahu skrg awak sambung di uitm lagi dalam bidang ini atau tidak? jika sambung macam mana awak survive in this kos in degree?

    ReplyDelete
  8. @Anonymous Hye, :) tiada rezeki saya in degree utk sambung kos ini.. sy ambil HR dkt degree.
    tapi sy ada kwn2 yg dpt kos ini.

    just one things, kena more work hard, study smart, degree more tough. so kena kuat dari segi fizikal dan mental :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !