Wow ! Heboh dan Jakunnya ! Anak siapa lah ini ? ? :P


Alhamdulillah .. 
akhirnya sampai juga flight aku dengan family dari 
Kuala Lumpur ke Tawau dan kemudian ke dentinasi ke  daerah Semporna...
Gempak memang gempak.. ini pengalaman pertama aku ke Sabah dan menaiki kapal terbang... 
eeehhhh ! salah-salah ! dekat sini orang Sabah panggil belon...


weee... memang aku seronok sangat-sangat... 
sebab ini sebahagian wishlist aku nak naik flight... 
even sebenarnya aku nak naik flight ke Australia.. tapi ini cukup bermakna untuk aku ! ! ! 

korunk pernah naik tak ? hehehe...

 sumpah aku cakap.. memang 'jakun' gila...
maaf ler... seronok sangat-sangat... lagi-lagi sambil melayan kerenah anak sedara aku yang chumiel montel tuh ! hehehe :P
aku memang betul-betul teruja melihat awan-awan yang seperti gula kapas !
 betapa putih dan gebunya... aku rasa macam nak tangkap dan simpan sebagai kenangan aku berada di atas.... :) 


thankS kepada Air Asia yang telah membawa aku ke udara dan menjejakkan kakiku ke sini :)
Now everyone can FLY ! ! !
okeyh.. untuk itu saja update aku hari ini...nanti ada apa-apa lagi aku akan tulis entry okeyh ? ?
by the way , apa korunk rasa dekat atas ? ?share lah dengan aku :)
Have a nice day Friends ! :)



7 comments

  1. @ Ku Azhar : dah naik belon.. best ! :)

    ReplyDelete
  2. waaaa.. ta pernah nekk.. na terbang gak..

    ReplyDelete
  3. @ hira : Jomlah.. best taw... JAKUN Nurrul kat atas.. :P

    ReplyDelete
  4. @ aRa ❤ aFiq™: kak ara ajak lah abg afiq naik flight ! :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !