Jom Tengok EXAM Result !

Huarrgghh ! nasib baik ada aplikasi ini , 
see the exam result that I wonder was :


tak ada lah bad sangat... Just Add Math tuh ? aku tak tahu nak buat macam mana dah...
stop .. stop ! tak tahu ? ? *kau yang buat-buat tak tahu adalah...*
banyak cara yang boleh dibuat... since tahun depan dah nak SPM ...glluupps ! seramnya ! grrrr ! =_=
So , more hard doing homeworks sayang ! 

dah puas tengok result aku , hishh , takkan korunk tak nak tengok result korunk kot...
Jom sini aku tolong bagi guide link !
Lets do Now !
  • Click Link http://saps.moe.gov.my/ibubapa2/index.php
  • So , nanti akan keluar macam dekat bawah ini :


  • Masukkan korunk punya : No.IC / Tick Sekolah Rendah Or Menengah / click SEMAK LAPORAN !
  • Bila dah masuk ke laman tersebut , nanti akan terteralah korunk punya 

  • Pilih jenis peperiksaan dan tekan Papar markah peperiksaan !

So , terpaparlah korunk punya Result tuh ! amcam puas hati ? ? 
kalau tak puas hati ... belajar rajin-rajin ... jangan cakap aje... tapi DO IT 


12 comments

  1. buat latihan yg bnyk untuk add math.. wee.... :P

    ReplyDelete
  2. sekarang ni semua di hujung jari ek..

    xpe2..caiyo2!!

    usaha dgn lebih gigih k!

    :)

    ReplyDelete
  3. ai2 akak na check adek akak pnye p dea kap ta da record.. huhu.. +math 2 kne rjin uat latihan dear..

    nway , congrats syg :)

    ReplyDelete
  4. kena score semua A la er.. be de best k

    ReplyDelete
  5. serius akak cakap kad skola ja dapat G.bila spm sbnar adik akan dapat c.tapi adik kurang2 biaq dapat D.sbb kawan akak dgn akak dulu dapat d ja.masa spm dapat b haaha

    ReplyDelete
  6. @ Juliet_iRa~" tahu takpe.... tak boleh nop tipu dahh :P

    ReplyDelete
  7. @ aRa ❤ aFiq™ :amboi dear... gigit baru taw :P

    ReplyDelete
  8. @ budak penjara : insya'Allah.. doakan ehh score 9A ! :)

    ReplyDelete
  9. @Onitsuka_hana : tak susah cari yg senang , nak senang kena susah..

    ReplyDelete
  10. @ cik wanie Lovela (CWL): kalau boleh kak.. nak score A+ AJA ! :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !