Edit Full : Blog Iena @ Adik

Owner : Azriena 
Address : http://nurrulhadzriena.blogspot.com/ 
Yeahh , Mula-mula just nak warna pink soft ajee adik aku yang sorang niee.. Lepas tuh dia dokk tengok aku edit blog dia.. malu lerr.. -.- Bagus juga , aku pun tengah tak ada idea jadi aku tanya langsung terus pada dia mana yang dia nak... Inilah hasilnya...
Aku Edit blog nie dengan peneman.. HAHA , Header ? Adik aku just letak syarat nak ada gambar dia dalam bunga macam sekarang nie... Itu ajee dia nak ? Haihhh tak kan tandus sangat kosong just dengan gambar ... So,dengan bangganya aku godeh dia punya file gambar dan jumpa gambar lain..Makanya aku buat header Animated huhu... Simple Kan ? ? ^^
Jom Singgah Blog Ienaaa :"D


3 comments

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !