Suka-suka

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.
Fuhhh ! ! Baru separuh hari duduk di court Futsal! Muka check yang hitam-hitam
manis nie , bertukar jadi ala-ala arang dah.. huarghh ! Apa boleh buat.. Muka
kena cahaya matahari siket dah bertambah kegelapan warnanya... Matahari !
Ciptaan Illahi semuanya indah , Alhamdulillah... heheee.. :)

Hari itu sebelum nak pergi practikel motor aku saja tanya dalam hati.. 
" Tak ada kaa game bola Jaring ? Rindunya nak main lagi..." 
Siyes badan dah 4 packed hewhew.. Lama sudah tidak berjogging ! -,-
terjawab juga soalku hari ini , saja main untuk suka-suka.. Pertandingan
ini sempena program " Sayangi Masjid kita " oleh Belia Bandar Mas..
Players : Iena , Nurrul , Kak Eylot , Nabila
Bola Jaring Skip hanya main separuh padang ajee yer , hanya 4 orang pemain ,
3 dalam court 1 lagi jadi spare.. Kami mewakili Seksyen 2... Siapa menang ? ?
Alhamdulillah , walaupun langsung tak bersenam or latihan , kami Seksyen 2
Johan dalam pertandingan ini... Perasaan time menang ini tak lah terseruja kalau
macam menang dalam pertandingan peringkat sekolah... Ye lah.. Main niat nak
saja-saja keluar kan peluh.. Hehe Terubat Rindu di hati nak main game ini..
Hadiah apa ? Hmm , RM150 bahagi 4 berapa dapat ekk ? :")
 
Haaa , aku nak cakap ini , Wanita yang disebelah aku inilah merupakan jurulatih 
yang mengajar aku teknik-teknik dalam bola jaring . since darjah 3 .. Teacher Fatimah.
Beliau lah orang yang melatih aku dari merangkak sampai berlari dalam bola jaring.

Even sekarang aku .. Err aku sudah berumur 17 tahun*form 5* dan sering sangat
dikatakan sebagai "orang tua" oleh suami teacher , Cik Din , aku sangat-sangatlah
 rapat dengan keluarga beliau.. ah macam Keluarga angkat aku pun hadoo..
Aku sayang mereka dan aku tak nak hubungan yang telah terjalin menjadi sepi
pergi bak angin lalu.. cewahh ayat ! haaaaha
Thank you sangat-sangat dekat Teacher Fatimah sebab ajar aku sampai aku jadi pandai sebegini walaupun belum sampai ke tahap superb ! aku akan improve skills itu.. Insya'Allah dan sekarang aku pula yang akan tolong pemain-pemain sekolah rendah lama aku untuk pertandingan bola jaring sekolah.. hehe... Rindunya nak sekolah.. :)



11 comments

  1. duet share maii. hohoho. takpe.duet aq da banyak nak tuko sandal baru. sandal lagi dan lagi

    ReplyDelete
  2. @nurrulhasiefah minta ina deqq , ngelak main tak sampai 5 minit dapat sama dgn aku yang main... -,- sob2..
    kongsi ngn iena :P

    ReplyDelete
  3. peh kalau gituu aq lagi ngelat bhaii.
    aq tak men ape2 dpt commision. waa..seronoknye.ade lmpu hijau

    ReplyDelete
  4. wah aktifnya.baju pun nk merah..hee dik,bila sys terjah sini,msti ingat blog merah..hee:)


    Singgah sini,bawa entry baru :
    http://chot91.blogspot.com/2012/12/website-menarik-untuk-dilawati.html

    ReplyDelete
  5. main bola tampo reti.
    bola jaring..err.err

    ReplyDelete
  6. wahh pndai eh main futsal ayu tak padai..

    ReplyDelete
  7. @are_lin@yu Errkk ,Nurrul tak main Futsal lah ak Ayu

    ReplyDelete
  8. wah sonoknyeee .. akak dh lme tak main sume tu . hehe . kalau main neh kmpom semput . kakakkkak

    ReplyDelete
  9. wah..tahniah sebab menang.. hehehe.. bila nak share kan wang kemenangan tu??hahaha

    ReplyDelete
  10. ok la tu dapat gak hadiah.huhuh...tahniah.4 pack kira ok la.cuba jadi 1 pack je cam diri ini.sadis2

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !