Konvokesyen Abang

Salam dan hye semua ! ! !
Huargghh ! dah lama tak menaip... ada yang rindu aku tak ? ? *perasannya.. * ^^
Tahniah buat abang aku yang telah pun berjaya menamatkan belajarnya dengan 
Segulung Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Perniagaan..
Here ! yang tak ada cuma Pak dan Mak Lang Danish saja.... Fuhh , sangat panas duduk 
pose dekat luar dewan nie... HAHA.. tapi yang paling seronok tengok gelagat 
abang aku yang sorang .. Happy sangat kan ... macam-macam dia posing..
Prince of the day ! Macam-macam aksi yang dia lakukan.. yang paling menCAPAP masa
nak balik menuju ke kereta... pakai baju smart2 buat aksi mau berlari... haha... ddah laaa 
memang sangat panas...
Here , harituh pakai jubah untuk konvo habis sekolah tingkatan 5 , hari ini pakai baju jubah
abang aku untuk dapat berkat.. Insya'Allah 3 tahun akan datang aku pulak... amin.. :)
Moment yang paling seronok bila buat perkara yang jarang orang buat.. hehe..
Sumabt 14 orang dalam sebuah kereta unser... Sebab , nak pergi tempat park kereta 
jauh sangat.. naik satu kereta.. then drop sikit-sikit... 
hahaha.... Seronok sangat ! ^^
Hmm , semua abang-abang dan kakak aku dah habis besar dan kerja... Tinggal aku dan 2
orang adik aku saja yang masih belajar.. Errkkk , nampak seram tapi aku akan usahakan semuanya..At least dapat Segulung Ijazah... amin..
Currently in Bukit Besar Kuala Terengganu..


6 comments

  1. In Sha Allah. study molek2 nanti boleh grad jugakk :)

    ReplyDelete
  2. sekali pandang, macam ben ashaari pulak abang dia..hehehe

    ReplyDelete
  3. @boni kacak ye ke sama dngn abg Ben... mana ada cik boni.. errkk..
    tang mana sama ?? >_<

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat abang Nurrul.. Muat pulak ye 14 orang masuk unser.. Tak pernah buat lagi.. Nanti nak try gaklah.. Heheheh..

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !