Nuffnang | CPUV Pertama !

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua ! !
Actually aku dah lama pasang iklan Nuffnang nie.. tapi disebabkan macam tak berganjak
00.00 aku mula merajuk dengan Nuffnang.. Jadi memang dah lama aku tak log in.. 
Baru hari ini Log in , tengok earning naik lah juga walaupun tak banyak... 
Perasaan sangat lah happy ! ! See ? ? Tarikh dapat CPUV tuh 5 March 2012 ...
Lama tak lama.. Apa-apa pun tak lambat nak ucap Terima Kasih dekat Nuffnang ! ! :)
Lagi bersemangat lepas nie untuk Nuffnang ! ! 



11 comments

  1. semoga terus bersemangat untuk berblog tau lepas ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. Wah! Best2 dah dapat CPUV.. Lepas ni jangan majuk2 lagi ye dik.. Ahkak jugaklah tak dapat2 gak lagi CPUV.. Ke NUffnang yang majuk ngan ahkak ni ? Uhuks~~

    ReplyDelete
  3. hu... sy pnya turn pun blm lg. Tahniah... Pss... cantiknya blog ni... suka sgt sy tgk, tak berlengah terus je gatai tgn klik joint this site hehe...

    ReplyDelete
  4. Bestnya naik CPUV :-( Adik tunggu lama tak naik2

    ReplyDelete
  5. wah. untung nye dpt cpuv dari nufnang. thniah :)

    ReplyDelete
  6. alaaaa, bestnya awak. kite xpenah pon dapat tauu.

    ReplyDelete
  7. blog nurrul neh ad potensi .. slalu update nuff taw?

    ReplyDelete
  8. @-meeSUPERGIRL- nak update macam mana kak tentang Nuffnang nie ??

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !