Tutorial : Hantar Tiket Nuffnang

Salah satu nak cara kita nak dapatkan BE/CPUV dari Nuffnang dengan rajin menghantar tiket kepada pihak Nuffnang , kira korunk kena selalu contact keep in touch gtuh.. Hantar tiket lebih kepada kita tanya sendiri dengan pihak pengiklanan Nuffnang tentang apa-apa pertanyaan yang bermain di kepala kita , Contoh , Income tak naik-naik, cara nak tingkatkan trafik , tips etc..
Macam mana nak hantar Tiket kepada Nuffnang
1. Sila log in korunk punya Nuffnang .
2. Scroll blog ke bwah sampai jumpa perkataan "Contact Us" , 
3. Tekan link Contact us tersebut..
4. Then , akan tertera page macam dekat bawah nie , sila tick kepada Blogger Enquiries/Suggestion.
5. Tekan Next , then akan keluar page macam nie pulak...
6. Sila isikan maklumat yang di minta , Subject : , Message: , Priority sila pilih high , Biar menunjukkan sikit yang pertanyaan korunk penting , jadi pihak nuffnang akan lebih alert tok respond tiket korunk dengan cepat..
7. Dah selesai isi semua , tekan submit..

Insya'Allah dalam masa 1-2 hari pihak Nuffnang akan balas segala pertanyaan ^^ 


2 comments

  1. Pihak nuffnang pandai cakap melayu ke?teman ni oghang kampung..mane pandai cakap omputih mcm kome...hihii

    ReplyDelete
  2. @nan todak Cehhhh , tak taw dalam blog speaking english entry.. denyg tak paham sgt.. hee

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !