Message Jurulatih Buat Aku

Aiyoorkk ! Baru seminggu tak buka Fb.. tapi.. errr
Niat hati tak mau buka langsung... tapi kenapa sangat-sangat tergerak hati mau buka..
Bila buka saja fb punya akaun... 
Tertanya-tanya hati.. "ada juga orang nak bagi mesej dekat aku"
*abaikan ayat pelik ini.. huhu.. memang selalu bukan aku mesej-mesej ke ? ? hehehe.. *.. 

Ada satu mesej daripada Jurulatih yang tak letih-letih melatih aku.. 
Apa mesej Jurulatih aka Papa Wan :


EEerrrkk ... Terdiam dan terkedu buat seketika... 
*mana tidaknya.., baru minggu pertama sekolah... tapi mesej/pesanan buat atlet dah sampai.. baru nak panaskan badan dengan buku kan ? ? * 
- act : fake aje tuh .. sebenarnya seronok ! Bulan 1 , 2 , 3 rentung ? -

Hmm , Aku kena cari ayat nak balas apa dekat Cikgu  Azwan nie ek ...
 binggung , benggong , dan berfikir ayat terbaik untUk jawapan diatas...
Balas pendek aje dengan menaip ..."Insya'Allah ;)"
Tarikh perlawanan memang rapat-rapat macam tahun sebelumnya.... 
dan aku tak mahu hampakan cikgu-cikgu sukan macam tahun 2011.. 
Aku nak adil pada semua Cikgu Sukan... Bisakah ? ? ? 
Debar - debar rasanya.. bijakkah dan bolehkah aku menguruskan masa untuk sukan dan seimbangkan pelajaranku seperti tahun-tahun sebelum ? ? ?
Ya Allah , semoga aku tidak mudah berputus asa dan sentiasa berusaha... dan Kuatkan hatiku untuk menerima sindiran yang bakal  menusuk telinga dan hatiku...
Amin... Amin.. Amin.....

Lots Of Hope : Nurrul


8 comments

  1. insyaAllah boleh punye....

    buat yang terbaik ok....

    harumkan nama sekolah anda....

    gundluck....

    =)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah boleh punye....

    buat yang terbaik ok....

    harumkan nama sekolah anda....

    gundluck....

    =)

    ReplyDelete
  3. @ Si BuDaK KaChAk : memang nak harumkan nama sekolah.. for 4 years nie.. but untuk tahun nie seram gak lah.. sebab nak spm.. hurm..

    ReplyDelete
  4. Good luck buat kau ! ! abaikan aje sindiran yg nak jatuhkan kau..

    apa yg penting be the best ! :)

    ReplyDelete
  5. cikgu dah bg harapan tue..wat je terbaik..
    berjaye ke x belakang story


    p.s:tq amik my banner! terharu.. :)

    ReplyDelete
  6. wah atlet eh syg..akak xpnh aktif kt skolah.. haha.. t lari laju2 awww.. :D

    ReplyDelete
  7. @ khairul akmal bin azman : tapi takut jadi macam tahun lepas lah kay.. yrm..

    ReplyDelete
  8. @ aRa ❤ aFiq™ : hehehehe... nak kena lari laju lah nie.. tpi kena berusaha ringankan badan nieyh.. hiihihi

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !