Kejohanan MSSJ Bola Baling


Salam semua ,
Seperti yang korunk semua sedia maklum...
minggu ini aku busy sangat dengan latihan handball plus demam pun tak baik-baik lagi..
Jadi , memang tak larat sangat nak update // bukan tak larat , tak ada idea sampai //
Banyak perkara yang menganggu aku... Walaupun still panas badan hari ini..
kena gagahkan diri juga untuk menulis entry bagi blog yang dah lama tak terupdate ! :P

okeyh , Hari ini hari Jumaat right ? bersamaan dengan tarikh 20 April 2012 ..
Maka bermulalah kejohanan Bola Baling... Tahun ini MSSD PENGERANG yang menjadi tuan rumah...
Korunk tahu tak di mana itu daerah Pengerang ? // daerah kami memang daerah baru di Negeri Johor..
dan ramai sangat daerah lain memandang rendah pada daerah kami //
Tahu di mana kedudukan Tangjung Balau ? or Desaru ? ? Haa , di situlah terletaknya daerah kami.. :D

Quite suprise MSSD PENGERANG terletak dalam kelompok 
KUMPULAN A P18 :
*Johor Bahru
*Mersing
*Pengerang 

Kontijen JB , memang selalu menguasai kejohanan...
Nota Terbang : Nak tak nak , insya'Allah aku dan rakan-rakan akan berjuang sehabis mungkin 
untuk menewaskan pihak lawan..  apa yang penting , semangat untuk berlawan !
Aku YAKIN BOLEH ! ! ! Kawan doakan aku dan team yer :)



8 comments

  1. adik mesty boleh punya.. all the best :)

    ReplyDelete
  2. chemay kat jb ni.
    jon dating!
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  3. hi. harap tk lmbt lg nak wish gudluck. do the best ya. endahkan aja ap yg org ckp. yang penting U CAN DO IT. trust urself dear ;) chaiyok-chaiyok ^^

    ReplyDelete
  4. pernah sampai ke pengerang rasanya. area teluk ramunia tu kan? ke salah. sbb pernah buat keje kat teluk ramunia tu.

    ReplyDelete
  5. hye cik jiha..so how your game?..=)

    ReplyDelete
  6. @NIZAM Yup true ! ! ! Tapi Teluk Ramunia berada di hujung selatan Malaysia ! ! ^^

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !