Persiapan Camping Perdana


Salam semua !
Next day , camping perdana sekolah .. tapi , satu apa barang pun aku tak prepare..
Terasa macam lupa sekejap apa barang yang perlu dibawa ke camping..
//// baru setahun jer kot aku tak pergi camping...///aku paling minat pergi buat aktiviti adventure macamini ,
berkhemah , daki gunung , main dalam lumpur , fying-fox *last aku main benda ini
masa dekat Gunung Lumut darjah 6 .wwooo , gila cool ! rindu nak flying lagi.. that moment 
aku terbang berdua dengan my besties , Fitriyah.. :) *

Tapi cuma satu perkara yang aku tak suka...
Kawat Kaki ...  korunk suka tak ? Budak-budak kelas aku ramai tanya...
" eh Hazieqah , kau masuk kawat kaki ker ? ?? "
sinis aku jawap " kalau aku masuk , korunk tak payah kawat lahh , komfirm kalah " HAHA..
Aku tak tahu kenapa aku paling tak suka dengan aktiviti nie...

Berbalik pada tajuk asal , ///aku dah merepek jauh sangat , maklumlah tengah banyak idea///
Antara list barang-bbarang yang perlu dibawa ialah :
Khemah , Lampu picit , kasut , t-shirt and track shoes ..
*dan apa-apa yang difikirkan perlu.. *
Actually tahun ni ada kelainan sedikit...
Selalu camping buat dekat hutan angkat sekolah aje.. // area sekolah //
tapi yang kali ini punya cikgu cakap dekat Telok sengat ,
aduyai , melayang RM30 aku untuk pendaftaran...
Aku harap berbaloi aktiviti yang dilaksanakan dengan harga yang aku hulurkan...
" Selamat Ber-Camping dan Berdikari ! "



4 comments

  1. akak xsuka camping tapi akak suka flying fox.. bestt ooo.. selamat bercamping :D

    ReplyDelete
  2. camping best! hazfee suka buat aktiviti lasak ni.hahaha :p

    ReplyDelete
  3. saya suka camping!!!saya suka kawad!!saya ketua platun kawad.yeah!!!hahaha..takyah prepare pape pon.redah je gi situ

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !