Freebies : Font Comel


Bila aku blogwalking , aku suka sangat tengok header mereka semua...
Canti dan sangat kreatif... Padahal mereka just menggunakan Font tanpa gambar..
*Ringkas dan nampak unggul , cantik dan wow ! * :D
jadi bila aku tengokk font cantik aje dekat header mereka, 
aku akan tanya owner blog... hihi... seronok rasa bila ada maklum balas dari mereka.. :>
Jom tengok font yang cantik-cantik nie... aku nak share dengan korunk...











Macam mana ? ? Comel ke tidak pada korunk semua..
Kalau korunk nak font ini , just click pada gambar then direct terus 
font akan di download... hehe.. Lepas tuh extract Zip..
Haa , apa tuh , tak faham cara nak install , Tengok dekat tuto Download font ..
Harap dapat bantu korunk dalam mencari cute font ..
Ada apa-apa pertanyaan , boleh tanya Nurrul...
Jangan malu-malu k... Selamat Berblogging ! :D


7 comments

  1. comel font2 tu :)

    p/s : best dgr lagu maher zain kat sini... suke sgt! :)

    ReplyDelete
  2. thanks ..

    #hehe . at least punye komen , wakaka ;p

    ReplyDelete
  3. yg the only exception tu akak xde lg.. nnti nk donlod la :D

    ReplyDelete
  4. nk tag nurul:)
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-cik-misi-nadia.html

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !