Sabar sikit

Huh , kenapa ekk ? Aktiviti aku di rumah semakin membosankan , makan , ngadap laptop , layan movie dalam laptop ulang dan ulang... Getting so bored ! tapi aku  kena hadapinya juga sampai result IPTA keluar... hurrghh ! Sememangnya penantian sangat menyiksakan batinku...  Tak ada aktiviti yang best selain inikah ? Kejamnya aku !
Pulak tuh , encik hingus nieee asyik nak mengalir saja , dekat seminggu juga badan ini mengalami keadaan seperti ini dengan kepanasan badan yang suam-suam kaki nya..  Mungkinkah ini protes dari badan aku yang sudah lama tidak berkerja teruk seteruk diary semasa menjadi pelajar sekolah dulu ?? - bermonolog sendiri -

Sabar iqa , sikit saja lagi... Sabar , sabar adalah jalan yang paling selamat supaya tak kelam-kabut nanti... Sabar kau akan hadapi dunia sibuk kan kelak , sementara masa lapang ada rehatlah sepuasnya.. Sabar kau akan menghadap buku , marker , white board nanti , sementa ini ngadap lahlaptop dan blog puas-puasnya... Sabar hadapi ini , pasti sabarmu kelak ada hikmahnya.. erm , sabar iqa...


10 comments

  1. yup, tak dinafikan memang semakin membosankan hidup dlm keadaan macam ni -__- sabar dan sabar betul tu, apa apa pun semoga dpt IPTA yg awak idam idamkan! :)

    ReplyDelete
  2. hehe..get well soon.. :)
    ada masa2 ni belajar masak2..ahhaa

    ReplyDelete
  3. result dah xlama dah kan nak kuar.. hehe

    ReplyDelete
  4. samelah kite,tulah kerje kalau tak de ekrje,hahaha,duduk rumah je..erm

    ReplyDelete
  5. SINGGAH SEBENTAR.. SALAM KENAL.. :)

    ReplyDelete
  6. haha sabar2....emm cuace xmenentu sekarang ni, sy pon ade encik hingus juga :(

    ReplyDelete
  7. rehatlah kejap ^^ hehe.. jangan bagi badan over limit :) semoga berjaya untuk UPU!

    ReplyDelete
  8. Rehat dulu puas2.. Nanti dah start sambung blajar balik, dah takda masa nak rehat camni.. =)

    ReplyDelete
  9. hahaha. okaylah tu dapat berehat panjang.. nanti dah sibuk, dah tak cukup masa untuk berehat pulak tau..hehehe

    ReplyDelete
  10. get well soon :) syafakillah.. umm.. cdgn renovate blog ye :) ummm.. maybe ubah design tajuk sidebar and post.instead just underline,boleh guna design lain :) border blog tukar background lain.. tukar header and footer :) and tab menu

    tuto awesome sini:
    http://meerasigadisapril.blogspot.com/p/tutorial.html
    http://wanaseoby.blogspot.com/
    http://chocollyheart.blogspot.com/
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

    :D hope trima pndpt :) hehe.. selamat pagi n slm jumaat

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !