Freebies : Random Header #1

Rasanya dah lama sangat tak bagi freebies header , So , tadi godeh2 dekat Google minta tolong carikan Doodle yang comel-comel ajee , Alhamdulillah ada banyak , cuma main ambil ajee , memang kreatif para doodle yang buat nie.. Terima kasih yer :) Now dekat header nie aku letak random header so ada yang Princess , Muslimah dan Doodle Couple.. Check This Out ! :)
Header Information :
Transparent
Width : 900px
Height :350px
Ada yang bersambung , ada yang tak bersambung

http://i.imgur.com/mmvL9oJ.png

http://i.imgur.com/ssJlMIy.png

http://i.imgur.com/rIefKkM.gif
Kalau nak ambil sila copy url images tuh , masuk dalam header dalam blog korunk okey ? :) Hmm , Kekeringan idea nak tulis apa atas header nie.. so main belasah ajee... Kalau berminat ambillah.. memang nak bagi pun :-) Jangan lupa tinggalkan jejak di sini yer :D Selamat Sejahtera !!


13 comments

  1. comel! hehe :D sweet kot header2 tu ^^

    ReplyDelete
  2. Wahh best betul dpt header free :)
    Cantik2

    ReplyDelete
  3. lawa.... nnt leh tempah header kat nurrul.. :D

    ReplyDelete
  4. @izan mama mia Kalau bab tempah header Nurrul tak berani sgt nak ambil.. sbb Nurrul datang kering idea.. tak ley buat apa.. hehe Yg simple mimple boleh laa..:)

    ReplyDelete
  5. Pendapat sy, header ni sgt comel dan kemas! ^^ WAaaa

    ReplyDelete
  6. semuanya macam untuk perempuan je..=B

    5 Jenis roommate yang mungkin anda temui

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/5-jenis-roommate-yang-mungkin-anda.html

    ReplyDelete
  7. kawaii header :)) comel .. ambil satu :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !