Tawaran Matrikulasi

Semalam Sam suruh aku buat Semakan Tawaran Tingkatan 6 2013/2014 , sekali semak ... Harap maaf , okeyh dah tahu memang tak dapat lah tuh ... Hati dah rasa sedih sikit lah.. Nak tidur semalam pun pejam celik pejam cellik jee... Huhh... Try tanya kawan-kawan yang lain tuh... Mungkin rezeki aku dekat tempat lain katanya... Hari ini pulak cuba buat Semakan Tawaran Kolej Matrikulasi memandangkan kawan-kawan aku duk kata dapat di nun nun sana.... Sekali check memang dapat tawaran Matrik nie... cuma yang tak boleh tahannya.... cuma ........
 Kenapa Matrik nie tak campak aku dekat Labuan ajeee sana ? ? ? .. kan lebih jauh.... Lebih mencabar tak ke gtuh.. hehe.. Btw , Pulau Pinang pun aku tak pernah jejak lagi.... Yang aku tahu hampir kesemua penduduknya Cina... hoho... Ramai kawan-kawan seperjuangan ku yang tercampak dekat sini.. Budak akaun pulak dekat Perlis sana.. Jadi orang Utara ler...
Terima atau tidak ? ? Act , Matrikulasi ini jalan/pilihan terakhir aku.. Kalau ada tawaran IPTA aku akan pilih tawaran IPTA dulu... tapi tulah.. tak tahu tarikh bila dapat keputusannya... Just be Patient ...
Interview ohh interview untuk Pengajian Sukan.... Bila nie ? Kompius den.. Haihh..




14 comments

  1. taniah :)

    adik hana dapat matrik selangor.. mintak kedah n penang. sekali dapat selagor. hehe

    tapi kalau adik hana dapat tesl uitm n ipg dia ke ipg kot. lebih terjamin sikit. hehe

    p/s: nnt masuk matrik kena fokus tau :) gud luck

    ReplyDelete
  2. huhu kite pun jauh jugak kat perak o,o

    ReplyDelete
  3. Patut lah sy tercampak ke perlis ni. -_-

    ReplyDelete
  4. tahniah..dulu spupu po blaja kat situ gak..time je nak kenal dunia luar..grab the chance sis...kat luat nanti la baru dapat matangkan diri kita..eh..bagi syarahan pulak..apepon tahiah...dunia baru menunggu..tak same dengan sekolah...time ni semua benda kena berdikari..

    ReplyDelete
  5. eh Penang? Kawan saya pun ada tercampak kat situ. huih jauh sangat. Dia mintak : Pahang, Selangor, N9 = Penang. Gila. hahaha. Awak nak gi? hihi apa apa pun all the best :)

    ReplyDelete
  6. gudluck dik.. mana2 pun tempat belaja..insyaAllah okey..cuma pndai bawak diri keh

    ReplyDelete
  7. Tahniah adik! Akak dulu tercampak ke Matrik Changlun, Kedah.. Lagi jauh nun di Utara.. Tapi seronok jugak, dapat belajar budaya kat negeri orang.. =)

    ReplyDelete
  8. wow. tahniah syg. pulau penang tu ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah! apa2pun, jangan lupa buat istikharah tak? all the best!

    ReplyDelete
  10. asal mana?laa tak jauh la pulau pinang..dlu sya blja kt pulau pinang,sem last pling trk,tiap2 minggu blik n.9..hahaha kemain kn?? :) sem 1-5 2 minggu sekali blik,last sem gedik lebh tiap minggu blk..pape pun,sya doakan yg terbaik..mana2 pun baik :)

    ReplyDelete
  11. wow congrats :) Nad study uitm Penang, boleh meet-meet gitu :p

    ReplyDelete
  12. salam..hai! tahniah dapat matrikulasi . saya pun dapat jgak.dekat2 umah je.. tak mencabar.huhu .. em, tawaran ipta keluar pertengahan bln 5 .yg pasti sebelum hri pendaftaran matrikulasi . Saya suggest awak terima dulu matriks tu takot kalau2 tak dapat ipta. tarikh akhir untuk awak sahkan penerimaan ke matrik adalah 9 Mei . jgn risau, kalau kita terima matriks, ipta pun kita berpeluang dpat . last word , jangan yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran

    ReplyDelete
  13. tahniah ya..gunakan peluang sebaiknya..hehe.. yg penting usaha terusan jangan mudah patah semangat.. ^^

    ReplyDelete
  14. @Sya Chot .. Nurrul orang Johor..kihkih... jauh kena campak ! -,-

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !