Anak Buah Ke-2 - Irdina



Alhamdulillah , Nur Hanan Umairah selamat dikeluarkan oleh ibunya pukul 1.24am
pada hari Isnin 11 / 06 / 2012 .. dan apa yang penting kedua-dua baby dan ibu selamat.. :D
Berat juga baby nie ada ah dalam 3kg , tapi masa kali pertama aku tengok-tengok jaa.. sebab
tak berani lagi. comel sangat ! :) Memang teringin nak dukung , tapi biarkan dulu.. 
dapat juga nanti merasa , hehe insya'Allah.. 

Kalau tak ada apa-apa yang berlaku , esok ibu dan baby dah boleh keluar hospital..
Ayah baby tak payah nak buat loyer buruk ehh ? Rasa macam nak geget-geget aje abang 
long aku nie.. ada ker dia boleh cakap dekat baby " Tak nak susu ehh ? , Nak Nesscafe ? "
Lesing karang ! ada-ada aje lah abang aku yang seorang ini.. HAHA .. Sengal >_<
Boleh kongsi dengan abah , abah paling minat nesscafe... Teman abah jual laptop :D 
Blog Anan Computer . abang aku bisnesman orangnya.. 

Apa-apa pun semoga jadi anak yang solehah kepada ibu dan abah .. :D
Nanti bila dah besar sikit , kita main toncet-toncet rambut nak ? hehe..
main kick ball dengan En.Boyfie.. Cakap pasal Danish.. Tak sangka tadi akak aku datang
dari Kuantan sebab excited nak tengok anak buah pertama :p Padahal baru balik dari Johor
semalam , seronok gak aku dapat jumpa Danish lagi... Suka Danish tengok sepupu dia.. tersipu-sipu
malu gtuh.. hehe.. Lepas ini Danish dah ada friend bila baik Johor... nanti Mak Uteh join main
pondok-pondok , masak-masak , mandi kolam ehh -,- , 
The Fact : Hari ini hari pertama naik sekolah tapi aku dah ponteng sebab nak tengok baby, pergi Hospital segamat malam tadi gerak pukul 11.30 malam sampai sana dalam pukul 2 pagi .. Dapat masuk wad kejap tengok baby.. hehe :) Seronoknya ! Tak sabar nak tunggu dia balik Kota Tinggi.. Nie baru sampai rumah..Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dan selamat...
MOOD SEKOLAH STILL KOSONG ! ! ! ! arrgghh !


14 comments

  1. hee suka tau cium bau baby baru lahirrrrr..

    ReplyDelete
  2. @eVa
    kena tengok jaa , sebab Nurrul still tak sihat lagi.. batuk2 dan selsema... :/

    *nanti Umairah datang sini gomol dia.. !

    ReplyDelete
  3. eeee.. comel2.. geram tgk nak geget2 rasa.. hehe

    ReplyDelete
  4. @Izara4eva™ tahu takpe.. rasa nie pun putih melepak sama dgn Danish.. tapi keluar tgok , kaki panjang...

    *kuat lari nie macam ibu dia.. :)*

    ReplyDelete
  5. Hepinyer die dapat anak buah baru! Umairah cute sangat.. =)

    ReplyDelete
  6. semoga umairah akan membesar dan menjadi seoerang gadis yang baik...

    err.. try ler bagi dia minum nescafee..hehehehe

    ReplyDelete
  7. @Misz Mieza agak-agak ada iras siapa ?

    *opps ! Lupa nak letak gambar Ibu dan Ayah Umairah.. hehe Nnati Nurrul letak akak Mieza buat pengecaman ehh :)

    ReplyDelete
  8. @Boni JLL3 HAHA , cik Boni niee... sama jaar taw dgn abng Nurrul !

    *tak boleh.. susu ibu adalah makanan terbaik baby.. :)

    ReplyDelete
  9. akak pun ponteng hari pertama rini..sep seppp nakalnye kita.haha

    eh cute la baby tu...nomnomnom nak kiss...

    ReplyDelete
  10. comelnye lah . hehe ^^

    nescafe ponn boleh :P

    awak-awak , kita nak num telefon awak boleh ? hihi :D

    ReplyDelete
  11. Comelnyer Umairah.. Sedap nama tu, lebih kurang nama MJ jugak ;)

    ReplyDelete
  12. dap nama umairah, comel lagi.... best pegang bby

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !