Thanks Kak Long , I Heart Daim ._. ~


Salam semua , Selamat Hujung Minggu ! ! Korunk semua sihat jek kan ? Mesti tengah berjalan nie , kan kan.. ker sama macam aku ? cakap pasal weekend , teringat dah pulak dengan segala kerja sekolah yang diberikan cikgu.. =.= Ehh , mestilah kita buat.. kita kan nak jadi pelajar   yang cemerlang dunia dan akhirat ! ^^  Doakan aku dan teman jadi best student yar :')

Semalam kelas pagi petang ada.. sanggup cikgu berkorban masa cuti hari minggu untuk luangkan masa bersama dengan pelajar demi melihat anak didiknya berjaya , Terima kasih Cikgu ! Pagi biasa dengan kelas bahasa Inggeris 9am - 12 pm , petang start dengan kelas AddMath 3pm-5.30pm ..Sangat seronok belajar macam niehh , lagi-lagi subjek add math , serius ! Makin jatuh cinta dengan subjek ini , dan aku yakin aku boleh bagi A+ buat subjek ini.. Insya'Allah !


Balik dari rumah aku baru perasan something atas meja makan , aku saja buka beg tuh , taraa ! seronok sekali bila aku nampak sampul coklat dengan nama macam artis popurlar , Daim !  Bukan kemain aku melompat ! haha , Thanks kak Long Sya sebab bagi coklat Daim niehh , dah  lama sangat tak makan Daim niehh,padahal adashopping mall yang berdekatan.. tapi minta  jauh nie dari Lagkawi sana.. //ehh , mengubat hati yang luka lettuw sebab tak dapat pergi lagi //

Aku akan make sure tahun depan aku dah akan jejak Pulau Langkawi tuh.. tak kira tak kira..  Mana lah taw boleh jumpa Kak Ara dengan Abg Eit tengah date dekat sana,mesti seronok kan.. ^^ Ubat siket rindu , asyik communicates dekat blog aje.. hehe ,Tinggi angan kau Insya'Allah... Happy sangat-sangat ! At least  terubat juga kesedihan aku yang semalam...  Senyum kan comel Nurrul Hazieqah ! Aku tak suka tengok muka kau yang monyok ,  rasa macam nak minta penampar ! // bagi karang nak ? HAHA..//

abaikan muka budak comel yang chubby niehh -,-
Huuhhh ! aku rasa sudah lama gila kott tak berjogging , kalau blogwalking jari jemari aku nie  yang kurus , tapi kalau tak jonging alamatnya *Kembang semngkuk lah akuh* Habis lah.. Ada siapa-siapa yang nak jogging sama ? Jom teman aku ... hehe , Demi menjaga badan sebelum makin membesar dan terus membesar , aku tak nak join Chubby Club Family =.=  HAHA
Siapa Suka Daim ? Nak tak ? Kita makan sama-sama :D


14 comments

  1. aaaaaa Daim ! bila dia mencair dalam mulut mmg heaven gila *-*

    ReplyDelete
  2. perghh daim tu.. but akak pula heart toblerone.

    ReplyDelete
  3. suka add math? haha.. susah tuuu..

    ReplyDelete
  4. nk sket..!!!!

    nak sket...

    xkira.. nk sket jugak..hahaha

    ReplyDelete
  5. wah daim.. da lama akak xmakan.. nak jugak ! amboiii.. nnti lau nk g cna gtaw eh.. kita dating sesama :D

    ReplyDelete
  6. comel..hehehe..nak daim sikit boleh..feveret tu..hehe

    ReplyDelete
  7. nak sket daim tu.hehehe..jom jogging sme2.

    ReplyDelete
  8. lama tak makan daimm.
    nak sikit!!!!
    :P

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat coklat... Senyum sweet je..lhhee

    ReplyDelete
  10. daim mmg sedap.

    kalau akak blk kg mesti beli cokelat ni. heeh.

    ReplyDelete
  11. kalau g langkawi pon edy bli byk daim ni.hehe

    ReplyDelete
  12. ok! firstly, saya naak ucapkan agar awak berjaya menjadi best student k!

    secondly, saya nak ucapkan agar awak berjaya jejakkan kaki ke langkawi.. tapi... nak ikut!!!! hehehe

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !