Kelab Bola Baling


Maaf semalam , tiba-tiba hidup memang indah bertukar rasa sebak dan aku tak dapat 
nak update apa yang sepatutnya.. Maklumlah bila hati tiba-tiba merintih kesakitan siapa pun tak
nak kan... dah terjadi , habis hilang semua mood aku nak blogwalking dll. :'/ Terima kasih juga
kepada siapa-siapa yang memberi komen membangkitkan semangatku semula.. Sumpah.. Aku
memang sayang gila dekat bloggers semua ! :D Korunk lah teman sejati aku.. Terima kasih 
yang teramat sangat buat korunk , Maaf terpaksa baca apa yang tak diingini oleh diri ini :/

Cukup dulu , tak perlu dikenang benda yang sedih , kan.. kan ? :D Ballik pada tajuk utama aku..
Semalam kena duduk menghadap matahari yang terik pada waktu petang.. Fuuhhh ! ! Rasa rindu
pula dengan kehijauan padang yang luas , bau rumput yang kering + basah dan suasana seperti
kanak-kanak riang ria berkejar sana sini... lama tak jejak kaki ke sini.. *ayat atlet pencen* Haha

Buat apa di tengah padang ? ? Saja buat hitamkan muka aku yang hitam ini , lepas ini boleh jadi 
sama macam arang boleh kawan dengan Baby Face.. HAHA :P Bukan sebab itu , 
Aku ditugaskan sekali lagi untuk menjadi pengadil bola baling anjuran kelab permainan.
Guru penasihat kelab minta aku turun sama , tanpa menghampakan mereka

Aku turut serta.. Memandangkan aku pengerusi kelab bola baling aku mesti turun padang dan
support mereka semua ! Sambil tuh aku carikan pelajar yang bakatnya boleh diasah..
untuk mewakili sekolah tahun hadapan.. Why Not kita cari pelapis kan ?
// dengan niat aku nak train diowg sungguh-sungguh tahun 2013 ! ! // 
Berrrr , next week Kejohanan Balapan Sukan dan Padang SMKBM berlangsung... yang hampir buat aku sedih sebab dah tak boleh nak join sama , 13 hingga 16 tahun sahaja yang terlibat.. Errr , sentap k sentap ! setiap tahun masuk tahun ini tengok orang berlari jaa.. Aiishh , ini tidak adil !tidak Adil bagiku... ~ lalala ~ Apa aku nak buat tika itu ekk ? Any idea ?
1 Murid 1 Sukan !! Aku ? ?


2 comments

  1. dikkkk ! rindu lah ~ bagusnye aktif ,, takpelah tak dapat join pun .. sokonglah mereka-mereka yang join pulak ^^

    ReplyDelete
  2. @ciksengeh :D hee , tahu pun akak , miss u too my dear :)

    *alamatnya begitulah.. menyokong sambil memanggang muka... =.= ~lalala~ xsyok nye..

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !