KeJohanan Sukan Sekolah 2012


Tak banyak aku nak cakap pasal sukan untuk tahun ini... sebab aku merasakan sangat 
bosan yang sampai nak kejar orang saja atas padang ! *tengok betapa dasyat effect yang aku terima ?
HAHA :P dah macam orang gila nak berlari pun ada...kejam sungguh kejam.. * Bila Feel dah tak ada
nak sokong pun semangat tak semangat ajaa. Terasa perbezaan dulu dan sekarang..Ya Allah aku
pasti merindui kenangan aku beraksi di atas padang dan balapan.Macam kejap masa berlalu..


Korunk pun dah tahu kan tahun nie tingkatan 5 tak akan terlibat langsung dengan sukan...
Jadi budak-budak Amanah Land banyak masuk Jerobik , Zapin dan sejalan dengannya..
Yang seronoknya aku tak perlu jual dan bagi muka dekat matahari di tengah padang sebab
aku menolong berniaga kecil-kecilan * ceh niaga lah sangat.. duduk tunggu orang duit hulur ajeee..
Sedikit sebanyak buat aku merasa yang frust aku dilegakan dengan berkeadaan begitu....

See ? siket saja budak yang nak bagi semangat ? tak semangat tol kan.. -.-


Acara yang aku tak dapat bagi point masa sukantara bulan 3 hari itu..dah selalu berlari
kan , bila dah habis baling kaki aku laju meluru ke depan.. dah batal :'<

Acara hari ini tak banyak just ada 100m , 4x400m dan acara 8x400m buat cikgu.. comel aje 
masa aku tengok coach kesayangan aku berlari , laju jugak woo , kalau aku lawan dengan coach
kompem-kompem aku kalah sebabnya aku dah berat :'/ Gemoks sudah ! sobsobsob.. -.-
Unexpected moment bila tahun ini , Rumah Helang aka Biru yang Juara.. sejak 4 tahun dah kering dengan pingat juara tahun ini naik secara mendadak.. dan pasukan rumah aku Merak aka merah hanya berpuas hati pada tempat ke-2 , juara yang tak berapa nak tahan setiap tahun pun jatuh gedebuk dengan teruknya iaitu Rajawali aka Hijau.. haha * budak Rajawali tak payah nak bangga dengan pencapaian yg sebelum ehh ? -.- tengok sekarang siapa raja ? tingtinggg , //jangan cari aku pulak pasnie nak bagi makan pasir.. maafkan saya.. :) // 
Tahniah Kepada Helang  dan pengambil takhta Olahragawati aku !!! :'(


8 comments

  1. Ala, mesti best klu dapat tengok nurrul beraksi.. MM minat giler acara olahraga walaupun hanya jadi tukang sorak..

    ReplyDelete
  2. Haish. rindunya kat sekolah. :(

    ReplyDelete
  3. hadoi.. teringat balik zaman sekolah dulu...

    ReplyDelete
  4. Tak best nya budak form 5 takleh masuk sukan...

    ReplyDelete
  5. zaman sekolah la yg paling bez.. kalau x enjoy habis2.. rugi..-D

    ReplyDelete
  6. wah bestnye ..rindu sukan sek.hehehehe
    yg india tu same mcm classmate la muke dia

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !