Perhatian ! Pembetulan Nama Si Comel .


Neeenooo neenoooo " Ambulance nak lalu !! Tepi tepi ! ! " siap bawa berita ini...


Perhatian !
Pembetulan ! Di sini ada pembetulan ! Sebelum ini aku ada buat entry khas sempena kelahiran
baby girl yang comel aka anak buah kedua aku.masa tuh memang excited sangat kan.biasalah
Dan aku mention kan di situ namanya ialah Nur Hanan Umairah ! betul kan... Yeahh , 

Klik gambar kalau nak baca entry tersebut ! :D

Disebabkan ayah kepada si comel tak mahu dengan nama itu , maka ditukarkan kepada nama
Nurul Irdina Hanan  // baru hari ini abang aku membuat confirm kan nama anaknya. //
serabut juga ekk fikir nama anak nie ? HAHA , mungkin sebab hari ini abang aku daftarkan
nama si comel nie.. hehe.. korunk jangan tendang aku pulak sebab saja-saja jak tabur nama.
Masa aku nak tulis dalam entry bergaya kegembiraan dan sangat suka..Aku dah pun
tanya ibunya nama baby girl ini siapa , bukan aku yang letak taw... // Maafkan saya //

Sedap juga nama tuh.. Aku suka .. suka , // act tak kisah pung semua tuh janji nama yer nama 
yang baik-baik maksudnya , yer dak ? :D , lebih memberi penekanan kepada makin bertambah 
tentera comel dan kacak dalam skuad aku ! Huuhu... dapat bermain dengan happy ! ^^ //
Nieh yang tak sabar tengok Danish kick ball dengan Irdina.Suka Danish dapat kawan.
Perempuan pulak tuh , lagi lahh suka melompat-lompat keriangan Danish ! :)


Tengok Danish , bila tengok Irdina bukan main dia melenting-lenting atas badan Mak Teh..
Sayang , awak tuh dah lah berat ! duduk diam-diam boleh tak , Haha.. ^^ Bila letak kan
dekat sebelah Mak Long koottt koottt akotttt katanya Danish sambil dipeluk erat Mak Teh..
// seronok dapat pelukan Danish ! :P HEHE // bukan selalu nak buat Danish takutt , kan .. kan..

Bila Kamu Berdua Mahu balik Jumpa Mak Uteh ? ?  
Nanti kita main bubble sama-sama :D


10 comments

  1. bestnya ada anak sedaraaa~

    saya takda lagi..

    tq tinggal komen.=)

    ReplyDelete
  2. alahaiii comelnya... akak rindu nak bau baby.. wangi kan :-)

    ReplyDelete
  3. kalau nurhanis umairah. .tu dah sama mcm ank pcl...tahniah, welkam pd ank sedara baru kamu tu...salam singgah sini.

    ReplyDelete
  4. Comel nya bby, seronok kan main ngan bby....

    ReplyDelete
  5. @Layyinul Harir Mau nya tak seronok.. meriah rumah jadinya ! :)

    *Lagi2 bila berkumpul ramai-ramai.. aww ^^

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN lembut ajee baw.. law masyam2 pun still sedap baw ! :D

    ReplyDelete
  7. @ [PCL] HEHE , sedap nama hanis tuh.. mesti comel kan.. :)

    *Terima kasih keran sudi singgah.. ^^

    ReplyDelete
  8. @msredcheesecake main mata .. ^^

    *takk sabar nak tunggu mereka pandai bercakap.. :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !