Freebies : Header Random Animated

Ini header Animated percubaan kali ke-2 :D sebelum nie tak berapa nak omeyhh sangat.. First Try .. hehe.. simpel aje kan.. memang konsep ini yang digunakan macam header Nurrul  harap yang ini lebih memuaskan dan simple serta sangat berguna buat yang mengambilnya :D
http://i.imgur.com/rQiPb.gif
http://i.imgur.com/rsQJb.gif

http://i.imgur.com/InUdxhD.gif


http://i.imgur.com/Y9I4uE4.gif

Kalau nak ambil sila copy url images tuh , masuk dalam header dalam blog korunk okey ? :) P/s :Baru ini yang terhasil.. nanti Nurrul upgred lagi yer :D Ambil kalau kamu suka. :) just tinggalkan jejak..


20 comments

  1. ambik satu boleee :D BTW, MCM mana nak ltk ni sbgai header. tak dapat punn.

    ReplyDelete
  2. I'll take the "talking note" one. Thanks :)

    ReplyDelete
  3. Amekk satuuu tauuuu :DDD thankss cantek3 :)

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !