Lepaknya Rasa Lepas Balik sekolah !


Huarrgghh ! mata ini dah sepet sangat aku rasa.. macam tak mahu buka langsung.... tengok screen lappy pun kecik besar kecik ajee tulisannya... Perut lapar dua macam... nak muntah ke , nak ajak makan ? haiihh , main tanda soal pulak perut dengan minda aku nie..pandai bergurau. Korunk pernah rasa macam aku rasa  Err , kenapa hari ini rasa penat semacam ekk .. 

Balik dari sekolah tadi aku tumpang Zahidah naik motor , tengok tayar motor kempess ! dengan perasaan marah Jedah kata " Err , abang aku nie kata nak betulkan... Geram ! Geram ! " aku hanya mampu tersenyum , sebabnya aku tahu , dia penat aku pun penat... " tak apa jom pergi bengkel .Aku temankan." errkk ,takkan nak bonceng juga.tak boleh jadi..Jap.jap..

Akek dengan gayanya membawa motor ala-ala bermutu , unggul aku tahan dia.. HAHA.. " Akek,tolong bawa pergi bengkel boleh tak? kau kan lelaki tak segan sangat.. "aku meminta dengan keadaan selamba dia turun dari motor dan start motor Jedah , " Okeyhh , aku tunggu dekat bengkel ehh , " brrommm ! terus jalan , amboi budak akek nie.. bukan ke main dia meneruskan perjalanan sambil menayangkan kekacakan yang ada... // thanks lah Akek ! //
Nasib sekejap sangat .. boleh tahan lama juga kott.. HAHA .. then terus balik rumah ! Aku lapar , lapar ~ lalalala ~ nasib baik ada choki-choki punya stock ! huhu , jom makan coklat ! Dah tak ada orang nak bagi aku coklat lagi...
Siapa suka Coklat ? ? ?  Jom beli dan makan sama-sama :P


7 comments

  1. singgh sini bace entry..
    sakan berbonceng..huhuu

    ReplyDelete
  2. nak beli coklat nie...tapi nak makan sorg2...haha

    ReplyDelete
  3. Baik akek tu... Hari2 terasa penat semacam...heee

    ReplyDelete
  4. @profmie mana ada sakan.. owg tengah penat.. nak balik cepat ! :P

    *first time gi bengkel.. :0

    ReplyDelete
  5. @wanie-raina HAHA , kalau Nurrul pun tak mau bagi.. :P
    sayang tuh...

    ReplyDelete
  6. @msredcheesecake tulah .. beruntung dapat kawan mcm dia even tak sama form dan tak berapa rapat..
    Kenal masa main handball rtuh :)

    *Nasib ada orang nak tolong.. hehe syukurlah..

    ReplyDelete
  7. amboi layan choki2 eh.haha...

    dik , akak tak minat chem , akak minat bio . tp petua nak bg suka chem kan, cuba faham subjek tu.bila faham, mmg enjoy jawab soalan.try lah....

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !