Result Turun Naik !


Macam biasa , bila exam paper dah habis keluarlah pulak keputusan atas apa yang telah
dicontengkan di atas kertas, kalau banyak yang betul tinggilah markah.. senyum ke telinga..
tapi kalau banyak yang merapu... Aiishhh , kompem-kompem banyak pen warna merah , 
diwarna cikgu barunampak cantik ... Flying colours gtuh...ye dak ? ? // ayat perli cis ! //

Difikirkan macam tak nak mula-mula kongsi dekat korunk mengenai keputusan yang aku dapat..
Tapi bila difikirkan balik , apa nak malu .. siapa suruh main-main jawab paper... dapat lah
sebagaimana yang aku usahakan.. tak ke gtuh... Disebabkan rasa eager yang tinggi...Maka
aku paparkan keputusan untuk mid year 2012 aka tahun akhir persekolahan aku....


Petua Nenek 
TOV : Markah tahun lepas
AR 1 : Ujian 1 *bulan Feb
ETR  : Target Sekolah

Walawehh ! ada pasang naik turun naik pulak graf aku nie.. Erkk.. Striking tak warna graf ?
Hewhew.. Hebak tak hebak kan.. Bukan rajin sangat aku nak buat semua nie.. tapi bila mood
rajin datang , yang lembap , leceh dan serabut pun aku sanggup buat.. Cukup puas hati ! 
// mengisi kelapangan lah katanya , bosan tahu tak even 2 hari jer cuti.. rasa serabut tak pergi sekolah//

Nak bagitahu juga , sekolah telah mensasarkan hanya 4A yang lain subjek just creadit tinggi..
Hmm , takpalah itu komputer punya kerja , selagi otak dan anggota badan aku dapat berkerja
dengan tahap optimumu , keputusan itu akan berubah , insya'Allah..Target untuk mid year tak 
kesampaian sebabnya subjek elektif hanya lulus credit dan add math masih gagal.. :'( 
Harap-harap dengan Duit aku mampu mengatasi kelemahan aku... Apa yang penting untuk detik ini I need to discipline myself towards what I want to archive...Most Important is Stop procrastinating because it can destroy my future life :/ * the fact ! Sila tegur aku jika aku masih terleka dan lena dalam mimpi indah agar aku tidak terkena mimpi yang ngeri kelak.. :>


9 comments

  1. kena usaha lebih lagi ni.hehehehe..belajar dari kesilapan lalu.gudluck untuk next exam lak

    ReplyDelete
  2. usaha tangga kejayaan good luck yer..

    ReplyDelete
  3. tu diaaaa.. colourful gileee!haha

    * mohon belajar rajin2 ye. :)

    ReplyDelete
  4. @ aReLaN HMM , Memamng banyak silap dan harus diperbaiki lagi :<

    *Thank you abg arelan ! :D

    ReplyDelete
  5. @ LaLa mhdnor Nak bagi sedar mata dan segala rangsangan bahawasanya
    Nurrul Hazieqah peru bangun dari mimpi ! ! ! :P

    ReplyDelete
  6. @Miss BaNu thanks Miss Banu ! :D

    *masa bertukar mula dalam diri dari sekrang ! ! ! *Bangkit Nurrul ! Bangun ! ! ! !

    ReplyDelete
  7. @Ruzzezanie insya'Allah ! Sedang ke arah itu... Usaha ! :)

    ReplyDelete
  8. lalalala , gagal sama aku itu add mth

    ReplyDelete

ღ Nice to see , nice to read ,
Once comment , I will hit you back ! :D
Its that true my poem ? HAHA. Ignore it..

Thanks , I love you all !